Over Sheeo Saskia Monseur

Over Business Sidekicks

Of je nu op zoek bent naar tijdelijke vervanging voor een medewerker, extra administratieve ondersteuning tijdens piekperiodes, of (juridisch-) administratieve hulp vanwege bedrijfsgroei of nieuwe projecten, wij zijn er om jouw bedrijf te ontlasten van alle administratieve en juridisch-administratieve taken. Zo kun jij je volledig richten op jouw kernactiviteiten.

Business Sidekicks biedt flexibele oplossingen op maat van jouw behoeften. Dit zowel voor een paar uur per maand of enkele dagen per maand en zowel voor kortdurende als langlopende opdrachten. Onze brede expertise stelt ons in staat om kwalitatief hoogwaardig werk te leveren, zowel vanuit ons hoofdkantoor als op locatie.

Saskia Monseur

Saskia Monseur is de oprichtster en zaakvoerder van Business Sidekicks, een onderneming die flexibele oplossingen biedt op het gebied van administratie, boekhouding, juridische ondersteuning, HR en communicatie. Saskia, een gepassioneerde levensgenieter, koestert een diepe liefde voor reizen, culinair genot en mode.

Haar ambitie om bedrijven te ondersteunen met flexibele oplossingen heeft geleid tot de oprichting van Business Sidekicks. Via dit platform worden ondernemingen voorzien van flexibele ondersteuning op verschillende zakelijke terreinen. 

Naast haar rol bij Business Sidekicks is Saskia sinds 2016 oprichtster en zaakvoerder van SheEO, een naam die een knipoog geeft naar vrouwelijk ondernemerschap. Ze is een gecertificeerd Data Protection Officer (DPO) en GDPR Lead Auditor, waarbij ze talrijke bedrijven in diverse sectoren begeleidt op het gebied van GDPR en privacy. 

Saskia's expertise strekt zich uit tot compliance, contractmanagement, legal interim management en ze is een gewilde spreker op verschillende seminars. 

Ontdek SheEO