HR Sidekick

Personeelsadministratie

Een correcte personeels- en loonadministratie, een goed georganiseerd personeelsbeleid en een leuke werksfeer dragen bij tot het succes van jouw bedrijf. Business Sidekicks biedt jou ondersteuning bij je personeels- en loonadministratie, eventueel in samenwerking met jouw sociaal secretariaat.

Recruitment en selectie

Business Sidekicks fungeert ook als jouw strategische HR Business Partner tijdens het wervings- en selectieproces. Wij begrijpen dat het vinden van de juiste mensen cruciaal is voor het succes van jouw bedrijf. Daarom nemen wij het voortouw in het volledige traject.

Vanaf het begin van de wervingscyclus gaan we nauw samenwerken om een grondig inzicht te krijgen in jouw bedrijfscultuur, doelen en de specifieke vereisten van de functie. We stellen een gedetailleerd wervingsplan op, waarbij we gebruik maken van onze uitgebreide netwerken en innovatieve wervingsmethoden om geschikte kandidaten te vinden.

Onze rol als HR Business Partner strekt zich uit tot het adviseren en ondersteunen van jouw organisatie bij elke stap. We bieden deskundig advies over HR-praktijken, arbeidsmarktanalyses en bieden inzichten om het beste talent aan te trekken en te behouden.

Business Sidekicks als HR kracht

Business Sidekicks kan je bijstaan bij onder meer:

  • Personeelsadministratie
  • Recruitment en selectie

Benieuwd naar wat Business Sidekicks voor jouw bedrijf kan betekenen als administratieve kracht? Neem vrijblijvend contact op.

Neem vrijblijvend contact op