Administratieve Sidekick

Allround administratie

Ben je op zoek naar een allround Administratieve Sidekick? Dan ben je bij Business Sidekicks aan het juiste adres. Wij beschikken over tal van allround administratieve profielen die jouw onderneming op een flexibele manier kunnen ondersteunen om de workload tijdens drukke periodes op te vangen. Ook voor het overbruggen van de afwezigheid van een administratieve medewerker kan je ons inschakelen.

Sector-specifieke administratie

Ook voor sector-specifieke administratie (medische sector, verzekeringssector,…) kan je bij Business Sidekicks terecht. Wij bieden ondersteuning op maat van jouw bedrijf. 

Hierbij gaan we vanuit onze expertise voor een kwalitatieve en oplossingsgerichte benadering. Op die manier verzekeren we jou de best mogelijke administratieve ondersteuning.

Digitaal klassement en input in database

Business Sidekicks ondersteunt jou graag bij het opstellen van een digitaal archief waar alles in een logisch klassement wordt ingedeeld.  Een gestructureerd klassement bevordert de productiviteit van jouw onderneming. Dit heeft een positieve invloed op hoe jouw klanten en leveranciers de samenwerking ervaren en hoe jouw medewerkers de werksfeer ervaren.

Coördinatie werkprocessen en administratieve flow

Business Sidekicks zorgt ervoor dat er opnieuw structuur en overzicht is in jouw administratie en processen. We analyseren de werkprocessen en verlenen advies voor een efficiënter administratief beheer.

Agendabeheer

Een overzichtelijke en georganiseerde agenda brengt rust en orde, niet alleen in jouw hoofd maar ook in jouw onderneming.  We ontzorgen jou van jouw agendabeheer en laten op die manier de productiviteit van jouw onderneming stijgen.

Business Sidekicks als administratieve kracht

Business Sidekicks kan je bijstaan bij onder meer:

  • Allround administratie
  • Sectorspecifieke administratie
  • Digitaal klassement en input in database
  • Coördinatie werkprocessen en administratieve flow
  • Agendabeheer

Benieuwd naar wat Business Sidekicks voor jouw bedrijf kan betekenen als administratieve kracht? Neem vrijblijvend contact op.

Neem vrijblijvend contact op